søndag 30. mars 2008

Blame it on the bloggers

Welcome, Velkommen, Wilkommen!
Ja... Enda en ny hipster/fashion/music/i-wanna-move-to-New-York-blogg, tenker du kanskje? Ja, da har du har du kanskje delvis rett. Som en hver annen blogger sansynligvis også ville ha sagt.
Etter å ha stalket blogger(e) som Bryanboy, Hans N (ja, alle leser vel den?), The Cobra Snake, Trash Bag Kids etc. litt for lenge, ble vi enige om at det var på tida å bidra litt til blogsamfunnet selv.

Vi? Daniel og Sofia. Sofia & Daniel. Frikstad og Lersol. DJ Friksol. Det er opp til deg! På bloggen velger vi å være på fornavn med hverandre, hvis det er greit?
Så, litt om oss:
Sofia, født i Oslo, tvangsflyttet som 1-åring til Lista, videreført til Kristiansand og lever nå glad og lykkelig som filmstudent i London.
Daniel er det for øyeblikket verre med. Født, oppvokst, og fremdeles boende i K-town. Hva for et sted er det å bo, tenker du kanskje? Vel, det gjør Daniel og, så i September følger han i Sofias fotspor across the pond og begynner på dramastudier i London. Kan det bi ber?

Musikk. Mote. Film. Kunst. Party. ? Vi liår deh! I likhet med 95% av alle andre bloggere.
Vi vil selvfølgelig forsøke å gjøre denne bloggen til noe nytt, spennende og spesielt. Forhåpentligvis vil det bli morsom, underholdende og interessant lesing.

Dere, de første leserne av bloggen, er fryktelig velkomne til å legge igjen tips og ønsker om hva dere vil at vi skal bryne oss på. En ny hip Dj? En fremadstormende designer? Old school? Utesteder? Give it!

Håper dere fortsetter å kikke innom så ofte som mulig.

Piis!

Daniel & Sofia

PS: Link til oss og vi linker til deg!

3 kommentarer:

Hans N sa...

Lykke til med bloggen folkens.
Bra at det er flere K-town bloggere på nettet.
Hilsen Hans N :)

Taida Celi sa...

Yey

Camilla sa...

FRIKSOL!!!!! HAHAHAHAH, ELSKER DET!
Har forresten flyttet bloggen til www.glamandtonic.com

Linker dere :)