mandag 8. september 2008

Maisungene

Neida, så klart døde vi ikke. Kathleen og jeg har laget en radioblogg om hele turen, men Windows Movie Maker er stri og vil ikke la meg redigere ferdig i dag, så dere får bare være tålmodige.

Ellers? De to-tre siste dagene har jeg ligget som en blodhund i senga med katten på den ene sida og toshiba på den andre (litt bøll har jeg også bedrevet, men ikke på dagtid da). Surfthechannel har overtatt plassen til onkel alkohol og jeg har til og med sunket så lavt at jeg har sett hele to, TO, episoder av 90210 (ja, den derre nye Beverly Hills serien)! Og ja, grunnen til at jeg ikke har sett fler er at de ikke har kommet ut enda. Jææææævli krise. Har også fått med meg sesongstart på One Tree Hill, Gossip Girl og sist, men ikke på langt nær minst, Americas Next Top Model cycle 11!!! Tar helt av denne gangen ass, jeg lover dere, det er til og med en transe med som alle disser. Hun kommer jo selvfølgelig ikke til å vinne, men likevel. Og kan sevfølgelig ikke utelte den lesbiske veganeren som egentlig bare er der for å få seg noe. Å, det er så USA! L.O.V.E. it!

Korrekt. Jeg er en loser. Men se ut av vinduet da. Det frister ikke akkurat å jogge rundt og sitte på utekafe (som for meg er den enese måten å sitte på kafe på). Å gå hjem fra byen mitt på natta er heller ikke på toppen av koselista, så da, ja... what can I say?Hihi, I går så Kathleen og jeg 'Children of the Corn', som for så vidt er et must for alle. Ja, dere vet den Stephen King-filmen med superskumle Isaac og enda skumlere Malachi (jeg ler hver gang han kommer opp på skjermen, men egentlig blir jeg dritredd) som overbeviser barna i den lille byen Gatlin om å drepe alle voksne for å dyrke 'han som går bak rekkene' (om det er Gud eller Satan er litt uklart) og lager kors av maiskolber? Og så kommer det et ungt, fryktelig irriterende par, som er på gjennomkjøring, i skade for å kjøre over en av ungene (men han har jo allerede blitt drept av... dututu... Malachi) og prøver å finne en telefon i småbyen. Det går selvfølgelig dårlig. Filmen anbefales på det varmeste! Isaac har den kuleste stemmen noen sinne og Malachi, uten tvil, den største og styggeste kjeften. Ja, fy faen!

Hallo, jeg fant akkurat ut at han som spiller Malachi, Courtney Gains, har spilt i mange filmer etterpå? WTF??? Hvem vil caste han etter det der? Jesus. Og herregud, too much, han har myspace også.

Men en ting vi lurer på er: Filmen er, som sagt, basert på en novelle av Stephen King, ved samme navn. Hva har novellen blitt oversatt til på norsk? Barn av maisen? Maisbarna? Jeg holder en knapp på Maisungene, men hva tror dere? Alle forslag blir mottat med takk!


Piis!
Sofia