onsdag 7. mai 2008

Money, money, money

Den dagen du ringer hjem og spør pappa om å låne penger fordi kontoen sier -2091 kr, er den dagen du skjønner at du har levd i litt for mye luksus. Likevel, jeg liker å være student i London. Jeg liker at man kan gå ut og spise (nesten) så mye man vil, og ta taxi i tre kvarter for 200 kr. Jeg liker at en stor flaske vodka koster 70 kr og at de slutter å trekke fra Oysterkortet når man har brukt mer enn 4 pund på en dag. Jeg liker at en drink er "dyr" hvis den koster mer enn 4 pund for en dobbel og jeg liker at det endlig går bare 10 kroner på 1 pund. På tross av alle disse godene, klarer jeg å havne i gjeld til både banken og pappa. Dumme meg!

Eksamen i går gikk ikke så innmari bra, men jeg regner med å stå så vidt det er. Nå er det en måned i London med bare fri og moro. Håper at det helt nydelige været holder så lenge som mulig og at jeg blir brun og blid.

Nå skal jeg til Central og først (kanskje) kjøpe (jesus!) nye solbriller og så slenge meg i Hyde Park med Hannah og en amerikaner vi møtte i går. Han er hyggelig, men har dårlig ånde, det verste jeg veit. Life is beautiful!

Piis!

Sofia

1 kommentar:

Gråsona sa...

Eg visste ikkje at dokke to hadde blogg! Kjempeknall. Helsing Fredrik