fredag 30. mai 2008

Bye, bye, love!

Hey yall!


Uæææ, hvor dårlig har ikke jeg vært til å blogge i det siste?! Dette er definitivt too much! Jeg kan ikke en gang unnskylde meg med at jeg har hatt mye å gjøre, for det er i alle fall ikke sant, men at jeg har gjort mye, ja, det er en helt annen historie. For å oppsummere:Jeg har tatt toget til Kent og sovet på et laken i en park full av rotter og uteliggere bare for å prøve å snike meg inn (selvfølgelig uten lykke) på Radio 1's Big Weekend festival fordi jeg ville se Madonna live; møtt en hyggelig uteligger fra Lyngdal med samme etternavn som meg (han kunne ikke norsk da, men); blitt dopa ned på byen og vært bevisstløs i 20 minutter (ble heldigvis ikke drugraped!); klippet håret kort og vokset leggene for første gang (professjonelt that is); sett Sex & the City filmen før dere; gått i minus på kortet IGJEN og i tillegg mistet koden til nettbanken; sett alle episodene av Gossip Girls, Desperate Houswives, ANTM, BNTM, AuNTM, og Hotell Cæsar, samt filmene Joy Division, Persepolis, Satan's little helper og The Skateboard Kid 2 (kvaliteten kan åpenbart diskuteres på de to siste), kjøpt en Tony Blair-maske fro 2 pund fra en uteligger, hatt besøk av både pappa, mamma og min stefar; og anskaffet meg engelsk bankkonto og en Blackberry Curve.
Så, som dere ser, har jeg brukt tiden flittig.

I kjøkken/kjøleskapet har jeg to bokser med hermetiske tomater, en pakke mac&cheese, en pose med cayennepepper, et eple, masse ølbokser og en cheese string. Målet er å spise opp alt før tirsdag. Jeg sier: Hello, take-away!Det er bare fire dager til jeg drar hjem til Kristiansand! Både gruer og gleder meg masse. Jeg er faktisk litt trist her jeg sitter mellom alle kassene (Ryan Air lar meg bare ta med 15 kg på flyet, så alt må sendes på lager over sommeren), hører på Dan le Sac vs Scroobius Pip (anbefales VELDIG, men ikke den første sangen som popper opp på MySpace) og utsetter det som må gjøres: Å ta ned alle bildene fra veggene, pakke ned LPer, CDer, DVDer og bøker, og avgjøre hvilke klær som kan gå i søppelkassen. Det gjør litt vondt å måtte skilles fra alle mine Vouge, Elle og sladremagasiner (Nylon og i:D fant veien til storageboksen uansett hvor mye ekstra vekt det måtte bli).En time senere: Veggen (se bilde til venstre) er nå fylt med intet annet enn frøkentyggis og tegnestifter og rommet mitt ser igjen ut som en fengselscelle. Jeg blir helt nostaligisk, jeg, dere.
Tror det er beste å move on.Synes ikke dere det er litt kjedelig at jeg bare skriver om ting jeg gjør? Vil dere ha mer om mote, musikk, film, kunst etc.? Da må dere være så snille å si ifra og gjerne komme med ønsker om hva dere vil lese om. Jeg vet det er driiiid å legge igjen kommentarer mange ganger, men det gjør at det blir morsommere og mer inspirerende å skrive, samt bidrar til en mye bedre blogg. Så det jeg synes dere skal gjøre nå er å sette på Dan le Sac med 'Thou shalt always kill' og skrive en lang og fin kommentar til Daniel og meg. OK, yall?

Sees på Sørlandet!

Piis!

Sofia

Ingen kommentarer: