torsdag 30. oktober 2008

W.A.S.P

Naa er jeg glad igjen, yall!

Pengene er tilbake paa konto, nytt Visa-kort er paa plass i lommeboken, jeg er ferdig med presentasjonen og er generelt fornoyd.


Eller, eureka, det er jo alltid NOE som plager meg. Akkurat naa er det vepseinvasjonen paa badet. Det ligger doede og levende veps over alt og vi aner ikke hvor de kommer fra eller hvordan vi skal bli kvitt dem. Greit nok, det er et helvete aa dusje, men det som verre er er at de naa har funnet veien til mitt rom ogsaa. Jeg lover, det er en veps som har overlevd i rislampen min i over to dager. I tillegg hoerer jeg dem surre bak de grusomme, konstant lukkede gardinene og i gaar fant jeg to doede og en levende veps paa sengen min da jeg skulle legge meg, i tro om fred og ingen fare. En av dem vekket meg midt paa natten ogsaa, men jeg fikk smekket den ned. Aesj, uansett!


Haaper og tror at noen har ringt etter en (hot) handyman til aa fikse det, men houselorden vaar har rykte paa seg for aa ansette heller tvilsomme typer. Sist gang noen hadde problemer forsvant baade laptoper og tv'er etter at hunksa hadde vaert paa besok.


Dette bilde tok jeg paa badet. Misunnelig?





Forresten, jeg har vurdert aa fikse meg en ny blogg ettervaert og bli litt mer "serri", som Daniel ville ha sagt. Det er jo stort sett bare jeg som skriver uansett, og det hadde vaert artig aa proeve et nytt format og en litt ny approach. Regner selvfoelgelig ikke med at det er noen innvendinger fra "leserne"? Hehehe.

Piis!

Sofia

1 kommentar:

Maiken P. sa...

Hei!! Jeg tror jeg skal begynne å bli en fast leser!:D
haha, er du enda i London btw?
Jeg er i us and a nå, high school:)

uansett, ser bra ut! preiks.
Maiken:)