fredag 18. april 2008

Funny Games

So... har endelig fått levert in essayet i Italian neorealism og har et par uker igjen før eksamen. Og hva gjør jeg? Oppdaterer meg på enhver tenkelig serie på 4oD (du tror det ikke før du ser det, men det er som tv2 Sumo, bare gratis!). Desperate Housewives, Skins, Vanity Lair, Shipwrecked og en del dølle reality-programmer som garantert blir vist på TV-Norge i løpet av våren. I tillegg utnytter jeg Sumo for de 35,- det er verdt. But this is London, innit? Det må da være tusen andre ting å ta seg til? Vel, når du har 3000 kroner å leve på fram til mai, OG det er kaldt, så er det ikke mye annet å gjøre. I tillegg er jeg like lat som dovendyret i Istid.
Likevel, etter å ha sovet til ca. kl. 17.00 i dag, dro jeg meg ut av campus og ned til Odeon Kingston for å se 'The Orphanage' med Hannah. Klarte selvfølgelig å komme for sent, så da måtte vi ta det på sparket og bestemte oss til slutt for å satse på 'Funny Games U.S.', nyinnspillingen av 1997 kultfilmen med samme navn (minus U.S.) med blant andre Naomi Watts og Michael ''Psycho'' Pitt. SICK! Jeg som ikke har sett orginalen, har ikke mye å sammenlikne med, men for deg som liker syke, golf(kølle)glade skolegutter på drepe- og etegilde, er den absolutt å anbefale.

Nå skriker franskdamene som katter med gitar på kjøkkenet (IGJEN! ALLTID!) og det er like før jeg går og ber dem holde kjeft. Dette er musikkstudenter, for god's sake! Send meg noe sov-i-ro!
Piis!
Sofia
PS: Sjekk denne kjernekaren jeg møtte utenfor G-A-Y sist uke! We've got the style all right!