søndag 20. april 2008

Hit me, baby, one more time

Hola bonitas!
Må si jeg er skuffet over antall kommentarer på de siste innleggene ass! Uansett, can't let it bring you down, så jeg tenkte jeg skulle skrive litt om de to siste dagene, om noen er interesserte?
I går kveld skulle vi på school disco (meaning skoleuniform aka dirty shit) på The Bop, et ukentlig skolearrangement som stort sett består i å drikke seg så kanakas at man ligger og svømmer på gulvet det meste av kvelden. Sånn gikk det ikke. Gode i formen og klare for party spankulerte Joachim, Hannah og jeg mot baren der det skjer, bare for å bli avvist ved porten med et "Sorry guys, you're too late!" fra en av vaktene. Så, hva gjør man? Joachim gikk hjem, men for Hannah og meg hadde kvelden så vidt begynt. Vi bestemte oss for å haike til Hammersmith for å gå på den eneste åpne baren i mils omkrets (når du bor i utkant-London er det ikke bare, bare å komme seg til sentrum midt på natta). Da vi endelig kom fram, ble vi også der avvist (av den grunn at vi prøvde å snike oss under gjerdet til røykeinnhegningen), men vi gav ikke opp av den grunn. Heldiggriser som vi er, rakk vi den siste tuben fra Hammersmith Station, men den gikk ikke lenger enn til South Kensigton. Vi skjønte raskt at der finnes det bare en bar. Og du må være på gjestelisten for å komme inn.
Vel, sutring har aldri vært særlig konstruktivt, så ved godt mot begynte vi å gå i den retningen vi trodde var sentrum. Et par gåavstander og bussturer senere var vi plutselig i Notting Hill og der stenger alle barer tidlig, så vi så ingen annen løsning enn å ta en taxi til sentrum. Ikke lenge etter kunne vi skimte lysene fra Piccadilly i det fjerne, og etter er par minutter stod vi glade å fornøyde utenfor en ikke så veldig fancy klubb i Soho. I skoleuniform. Hipt! Etter et par logner (nei, oh, nei, det norske tastaturet har streika) om aa ha vaert paa det uberkule school discoet paa Kings Cross, ble lurt inn av en kjekk mann og tilbud om gratis ol. Paa dette stadiet begynner kvelden aa bli ganske blurry, men etter at klubben stengte vet jeg at baade gratis sykkeltaxi, knytting vennskapsbaand med fremmede og invitasjon til Ann Summers party av overnevnte, forekom. Rundt fem paa morgenen laa vi begge trygt i sengene vaare, og lite visste vi om hva som ventet oss neste dag...

to be continued...

Piis!

Sofia

Ingen kommentarer: